Kroatische puppy (Vakantie part III)

Al vrij snel kreeg ik contact met Matteo. Lang, gespierd, donker haar, mooie indringende ogen, 31 jaar en woonachtig in Split. Een typische Dalmatische man, want ze hebben een bepaalde typische manier van praten waar je ze meteen aan herkent.woman holding a book, next to a coffee mug

We waren wat heen en weer aan het chatten en besloten op een mooie, warme zomerse dag af te spreken. Mijn vakantie kwam bijna ten einde.

Ik zag er goed uit, slank (door mijn verdriet dieet), gebruind en mijn rondingen kwamen in mijn bikini goed naar voren. Ik was er klaar voor.

Stiekem vond ik het toch een beetje spannend. We besloten op het strand af te spreken. Ik was weer netjes op tijd ( wat voor mij een uitzondering is) en wachtte op een centraal punt, lees klein pleintje midden in de stad. Hij was te laat, want hij kon geen parkeerplek vinden. Normaal een minpuntje, maar het was warm, zonnig dus ik gaf hem voor deze keer de credits. Hij kwam aanlopen, hij zag er goed uit, groter en gespierder dan op de foto. Hij had een schattig lachje en van dichtbij een babyface. Het viel me op dat hij vrij verlegen was. Ik was vrij relaxt, ik was het dus na 3,5 jaar relatie gelukkig niet verleerd.


Matteo bekende na een tijdje dat hij iets jonger was dan hij op Tinder had gezet. Hij was 24 jaar!! Hij viel op ‘oudere’ vrouwen, en vond vrouwen van zijn leeftijd te kinderachtig. Ik weet niet of het door de warmte of mijn nieuwe positieve energie kwam, maar het kon me op dat moment niets schelen. Ik was niet op zoek naar mijn toekomstige man, en hij zag er ouder uit. Dus ik kon ermee leven. We hebben die dag samen doorgebracht, gelachen en gezwommen. Toen hij mij in mijn bikini zag, vroeg hij ‘oh wow hoe kom je aan zo’n figuurtje’. Matteo je zou eens moeten weten haha. In de auto namen we afscheid van elkaar, hij keek telkens weg met zijn babyface en durfde niet de eerste stap te nemen. Ik maakte een opmerking van ‘wees niet zo verlegen’, nou dat was blijkbaar genoeg om mij hartstochtelijk te zoenen. Het was een fijne dag en de zomervakantie kwam tot een einde.


 

7F9B9529.jpg

Hi, thanks for stopping by!

Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken! Ik ben Ana, een millennial child, geboren in ´85. In deze blog neem ik je mee in mijn leven, de leuke en spannende momenten, maar ook de minder leuke kanten. Hopelijk kan ik jou inspireren jouw mooiste leven te leiden, volgens jouw interne kompas. 

Let the posts
come to you.

Thanks for submitting!

  • Instagram