Turkse muzikant

Ik ontmoette A., ‘mijn’ saxofonist uit Marmaris via Happn. A. had weer alle kenmerken die ik bij een man aantrekkelijk vond. Een baard, ik bedoel niet een paar haartjes maar echt een volle donkere baard. Donker haar en donkere, indringende ogen.

painting brushes

We waren niet heel lang met elkaar aan het chatten, maar wisselden vrij snel van nummers uit. Omdat A. een muzikant is en ik dansles geef, was ons afspraakje meer iets in de trant van, laten we kijken of we iets voor elkaar op zakelijk gebied kunnen betekenen? Later zou blijken, wat dat echt betekent. A. woonde net als ik in Rotterdam en we spraken af op Centraal Station. Ik zag een slanke artistieke man met zonnebril, baard en vette sportfiets op mij afkomen. Hipster alarm!! We gingen een drankje doen, A. had zijn muziek bij met noten en al. Geen idee wat er stond, maar het klonk allemaal interessant. Hij was artistiek, kunstzinnig en vooral een intelligente man. Dat vond ik aantrekkelijk. Hij woonde 7 jaar in Nederland en kwam hiernaartoe om zijn muziekopleiding te doen. En ja, hij studeerde nog aan de Codarts. Maar hij kwam vrij volwassen in zijn gedrag, dat dacht ik tenminste toen. Later kwam ik erachter dat hij ook een waterman is, ik zie een patroon ;).

Met A. sprak ik vrij vaak af. Het was zomer, de hele stad leefde op en we deden toffe dingen. Een van zijn bekende uitspraken : ‘Contrast makes harmony’

Ik wist dat onze levens totaal verschillend waren, hij werkte als composer laat aan zijn muziek. Tot 05.00 uur opblijven was heel normaal. Ik had een 9.00 to 17.00 baan, een koopappartement en een auto. Hij woonde in een gehuurd appartementje in de buurt. A. was galant, stuurde bijvoorbeeld meteen een bericht terug, noemde me ‘dear’, ‘darling’ of ‘babe’ en het voelde vertrouwd. Pas bij onze 7de date zoenden we en we hadden een klik. Ik wist dat na een maand daten, hij naar Turkije zou gaan om daar 2 maanden te verblijven om oa. op te treden. Na de kus ging het hard. Ik nodigde A. uit om samen te koken, deze man had best goede kookskills! Ik ging mijn befaamde risotto maken. Het is altijd een beetje spannend wanneer iemand voor het eerst komt eten. Maar deze risotto heb ik al zo vaak gemaakt, ook voor dates, dat mislukken niet bestond.


Ik deed de deur open, daar stond ie dan met bloemen en een fles wijn in zijn handen. Die avond gebeurde er niets, want ik was ongesteld. Maar een ding was zeker, wij vonden elkaar leuk. Ik was in die periode flink aan het solliciteren, een paar dagen voor mijn nieuwe baan, nodigde A. mij uit om een live optreden van hem te bewonderen. Ik was niet eerder geweest. Wow, wat vond ik hem die avond sexy, ik heb altijd een zwak gehad voor muzikanten of mensen in het algemeen die iets met totale overgave doen. Dat deed hij die avond on stage met zijn saxofoon, zo gepassioneerd. Later zou ik ontdekken dat hij en zijn saxofoon, één zijn. Muziek gaat altijd voor, ook voor vrouwen. Niet lang daarna, vond ik mijn nieuwe baan. Op 4 juni 2018 zou ik beginnen. Ik verveelde me een beetje die avond, A. was bij Codarts en zou even langskomen. Die avond hadden we voor het eerst sex. A. bleek een soort Duracell te zijn, je weet wel van die reclame, zo’n konijntje die heel lang doorgaat en heel snel gaat. Nou z’n gevoel had ik bij hem. A. wilde 1001 standje uitproberen, waardoor ik er niet helemaal in kwam.


En A. was erg behaard, ik bedoel niet alleen borsthaar, maar benen, armen, rug (volledig), eigenlijk een soort mammoet of een tapijtje zoals ik hem later ging noemen. Dat vond ik niet eens zo erg. Maar nu komt het, na de seks wilde hij niet blijven slapen, want hij moest aan zijn muziek werken. Ik vond dat zo’n afknapper en had het nooit eerder gehad dat een man na sex weg ging. Maar A. bleef galant en charmant, waardoor hij er soort van mee weg kwam. We bleven elkaar zien, alleen merkte ik dat er iets in zijn karakter was wat me niet helemaal aanstond. Hij deed wat moeilijker over dingen, kwam met aparte uitspraken. Zoals, ik slaap het liefst thuis, want dan weet ik in ieder geval dat ik goed in slaap val?!

Hij nodigde me meerdere malen uit om naar Marmaris te komen en daar een weekje samen door te brengen. Hij had zijn moeder over mij verteld, hmm wat een schat ;). Nadat hij wegging, twijfelde ik of ik überhaupt moest gaan. Ik was er niet zeker van. We hadden beiden nog naar tickets gekeken, maar die waren ontzettend duur in die periode. A. vertrok en ik bleef in Rotterdam. Ik begon aan mijn nieuwe job, die ontzettende veel van mij vergde en waar ik twijfelde of dit wel de baan voor mij was. Maar als er iemand een doorzetter is, dan ben ik het wel. Dus ik bleef. Ik had nog af en toe contact met A., hij belde me op vanuit Turkije. Maar daarna stopte het contact. Het voelde voor mij niet goed, en ik besloot het daarbij te laten. Natuurlijk realiseerde ik me dat het fucking raar is, maar had, met mijn overvolle hoofd met werk, geen zin in nog meer drama. Ik liet het los. En hij blijkbaar ook.


Een halfjaar later zouden we elkaar op weg naar huis van mijn werk weer tegenkomen, toeval of niet……..


 

7F9B9529.jpg

Hi, thanks for stopping by!

Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken! Ik ben Ana, een millennial child, geboren in ´85. In deze blog neem ik je mee in mijn leven, de leuke en spannende momenten, maar ook de minder leuke kanten. Hopelijk kan ik jou inspireren jouw mooiste leven te leiden, volgens jouw interne kompas. 

Let the posts
come to you.

Thanks for submitting!

  • Instagram