Klaar voor het echte werk: daten

In Rotterdam terug besloot ik dat ik klaar was voor het echte werk, via single vriendinnen hoorde ik alles over daten anno 2017 en de online mogelijkheden.

painting brushes

In Rotterdam terug besloot ik dat ik klaar was voor het echte werk. Via single vriendinnen hoorde ik alles over daten anno 2017 en de online mogelijkheden. Happn (gaat op afstand), Bumble (vrouwen reageren eerst), en over Tinder ( waren de meningen erg verdeeld). Ik besloot Tinder en Happn uit te testen. Ik was op zoek naar leuke dates en niet zozeer sex. Mocht daar iets serieus uit komen stond ik daar zeker voor open. Ik kwam in contact met verschillende mannen en had verschillende dates. Op dat moment voelde het goed.


Bosschenaar

Ik kwam in september via een app in contact met N. Een aantrekkelijke man en helemaal mijn type. N. was net als in Voormalig Joegoslavië geboren en woonde in Brabant. Met N. verliep het contact heel anders, hij was anders allesbehalve standaard en anders dan de Balkanmannen met wie ik eerder had gedatet. Later kwam ik erachter dat hij een waterman is, zo voelde het soms met hem. Net als water, moeilijk grip op te krijgen. Hij kon zomaar verdwijnen via de app om vervolgens weer contact op te nemen. Wat ik zo leuk aan hem vond is dat we samen een grote passie deelden voor muziek. Hij stuurde me allerlei (Balkan) liedjes op, die ik vervolgens braaf afluisterde en verbreedde zo mijn muzieksmaak. Ik stuurde ook allerlei nummers waar hij ook weer feedback op gaf. Al snel kwam ik erachter dat N. niet echt op zoek was naar iets serieus, opmerkingen zoals:

Ana waarom heb je een vriendje nodig’ en ‘zou je mij doen?’ waren heel normaal voor N.

Toch bleef ik contact met hem onderhouden. Hij was anders, riep iets in mij op en het was spannend. We daagden elkaar uit. We hadden veel contact, appten en stuurden ingesproken voicemessages. N. nodigde mij meerdere malen bij hem thuis uit, we zouden een Sevdah night houden met veel muziek. Het idee sprak mij zeker aan, maar toch stelde ik het elke keer uit. Ik vond dat hij ook zijn best mocht doen om mij live te ontmoeten. Hij had duidelijk gemaakt dat hij mij aantrekkelijk, sexy en slim vond maar hij was heel laks wat betreft afspreken.


Al gauw gingen onze gesprekken van muziek over op N’s favoriete onderwerp, sex en dan vooral zijn penis. Ik kreeg vaak updates over wanneer en hoe vaak hij zich aftrok, dat was blijkbaar de normaalste zaak voor N. 3x per dag was heel normaal. Hij had een grote fantasie. Een avond, blijkbaar verveelden we ons beiden, daagde hij me meer dan normaal uit. Hij vertelde uitgebreid en in detail wat hij met mij zou willen doen. Hoe hij me tegen de muur zou leunen met mijn rug naar hem toe, mijn slipje omhoog trekken zodat het strakker tegen mijn clitoris drukt. Hij zou me vervolgens teasen met zijn penis. Dan zou hij mij op zijn bed gooien, doggy style hard, harder en dan keihard neuken ( dit waren zijn woorden) om vervolgens op mijn borsten klaar te komen. Na onze sexting besloot hij het echte werk af te maken en zich af te trekken vlak voor slapen gaan. Ik weet niet wat hij met mij deed, maar ik werd er bloedgeil van. Het was allemaal nieuw voor mij, speels en spannend. Het voelde op dat moment niet eens fout aan.

Twee maanden gingen voorbij, na een tijdje stopte onze contact. Na talloze pogingen van N. om mij over te halen naar Brabant te komen, stelde ik voor om elkaar halverwege te ontmoeten. Dit viel verkeerd bij hem, ik vond het meer dan een fair voorstel maar onze contact stopte. Ik wiste zijn nummer uit, delete hem van mijn Instagram om hem vervolgens later weer toe te voegen. Wat had ik een zwak voor hem. Ondertussen focuste ik me op mijn werk, was weer aan het daten. Maar kon hem niet vergeten.


Na mijn werkreis in Siena, kwam ik opgeladen en al terug in Rotterdam. Ik had net een supertijd gehad en we kwamen weer in contact. Het was eind november, einde van het jaar naderde. Ik weet niet wat hij deed of hoe hij me had overtuigd. Maar op zaterdag 9 december besloot ik naar Brabant te rijden om onze muziekavond te houden.

Met een fles wijn in mijn Toyota Aygootje reed ik in een uur tijd naar N.

Eenmaal aangekomen vond ik het spannender dan ooit. Ik ging naar hem toe na maanden contact te hebben gehad. Ik kende hem niet, maar toch voelde het ergens vertrouwd aan. Ik kwam aan in een appartementencomplex, nieuwbouw. Parkeerde mijn auto en belde aan. N. was kerstverlichting aan het ophangen. Hij zag er goed uit, nonchalant, sympathiek en hij was totaal niet zenuwachtig. Ik was zenuwachtig en ratelde als een kip zonder kop. Maar ik had totaal geen verwachting van de avond. Het eerste wat me opviel was hoe schoon zijn huis was en hij had een toffe, vintage inrichting. Ik bestudeerde zijn naaimachine, zo een had mijn moeder ook. Eerste indruk was in ieder geval goed.


We dronken een wijntje, N. liet uitgebreid zijn muziekcollectie horen en ik ontspande meer. Hij vertelde over zijn ex, dat hij niet meer in echte liefde geloofde (hij was blijkbaar goed gekwetst, maar om dan niet meer in liefde te geloven), vond ik extreem. Het werd steeds gezelliger en er hing iets in de lucht. De manier waarop hij naar me keek, terwijl hij buiten op het balkon aan het roken was. Hij kleedde me uit met zijn ogen. We deden om en om een nummer aanvragen. Het werd steeds later en ik wilde naar huis gaan. N. bood aan om bij hem te overnachten, op de bank, wat een heer zeg ;). Ik twijfelde nog, maar vond het te gezellig om alweer naar huis te gaan. Het werd steeds later en op een gegeven moment dansten we samen, draaiden om elkaar heen, daagden elkaar uit en N. zoende mij. Ik vond het heerlijk, hij zoende lekker en ik zoende hem terug. Ik had geen slaapspullen meegenomen, dus ik kreeg van hem een pyjama. Ik deed mijn panty en rokje uit. Omdat ik altijd koude voeten heb kreeg ik zijn lange sokken, die bij mij als jarretels kwamen, en zijn lichtblauwe overhemd. Zijn overhemd stond me goed en ik voelde me op en top sexy.


Het werd algauw 01.00 uur en we draaiden om elkaar heen. Hij zoende me, pakte me bij mijn haar vast, greep mijn billen vast, geilde me helemaal op en liep weer weg. 'Ik houd van teasen', zei hij met een sneaky glimlach. Ik dronk wijn, hij gin tonic. De avond werd intiemer, we zoenden, dansten en zijn vingers gleden richting mijn rode slipje. Hij bracht een vinger in mij, en ik voelde zijn stijve penis tegen mij aan. Hij nam me bij mijn arm, begeleidde me naar zijn hal. Draaide me zonder iets te zeggen om, ik stond nu tegen de muur met mijn armen naar boven. Hij gleed met zijn vingers van mijn benen naar boven, rukte aan mijn slipje en deed deze langs mijn billen omhoog. Ik voelde dat ik supernat was. Dit leek verdomd veel op de scene die we maanden eerder op een avond vanaf een afstand fantaseerden. Na de halscene, liep hij weg. Ik wilde geen sex met hem, tenminste ik wilde niet dat hij dacht dat ik daar alleen voor was gekomen. Het werd later en ik ging liggen op de bank.


De volgende dag werd ik wakker in zijn bad. We hadden geweldige sex gehad, niet een keer maar paar keer. De eerste keer na mijn breuk. Het voelde goed. De volgende dag herhaalden we het nog een paar keer. N. maakte daarna een heerlijk ontbijtje voor ons klaar. Waste meteen alles af, huis moest wel schoon blijven. Daar zat ik dan, na een wilde avond met de Bosschenaar. Ik voelde me goed en reed weer terug naar Rotterdam.


 

7F9B9529.jpg

Hi, thanks for stopping by!

Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken! Ik ben Ana, een millennial child, geboren in ´85. In deze blog neem ik je mee in mijn leven, de leuke en spannende momenten, maar ook de minder leuke kanten. Hopelijk kan ik jou inspireren jouw mooiste leven te leiden, volgens jouw interne kompas. 

Let the posts
come to you.

Thanks for submitting!

  • Instagram