Spaanse kakker

´Spaanse kakker´ ontmoet ik via Bumble. Een lange, erg aantrekkelijke man, die ook nog goed gekleed gaat. Ik weet niet hoe we op deze naam kwamen, maar vond het best toepasselijk. Begon als een grapje. Hij noemde mij motherbaby of guapa. Geen idee waarom, vond het eerste best stom klinken. Guapa niet.

painting brushes

De eerste keer spraken we af in NRC café, een café midden in de Witte de Withstraat. Ik zat er al, hij kwam binnenlopen. Not bad dacht ik. J. bestelde meteen een fles wijn, ik twijfelde nog, maar dacht ‘go with the flow’. We raakten vrij snel aan de praat over alles, het leven, relaties, werk. J. praatte veel over zijn ex, dat ze niet spoorde, hem nog terug wilde en ik kreeg de indruk dat ie echt een afkeer had. Dit had de eerste rode vlag moet zijn, uitgebreid praten over je ex tijdens de eerste date. Weet niet of het nou door de wijn kwam. De charmante Spanjaard rekende af en we liepen naar buiten richting mijn fiets.


Voor ik het door had, stonden we uitgebreid te zoenen, midden op de Witte de With. Oh boy, en hij kon een potje goed zoenen. Snel daarna spraken we af in een restaurant, gekozen door Mr. charming himself. Een Italiaans restaurant op de Meent, waar hij alleen met zijn ouders en ex uiteten was geweest. Moest ik mij nu speciaal voelen? Gedurende onze dates, kwam de ´crazy´ ex vaker aan bod, gelukkig kon ik het gesprek altijd de andere kant opdraaien, als het iets te lang duurde. Nog steeds zag ik de red flags niet. Ik had hem wel meerdere keren gevraagd of er iets was, en of hij terug wilde naar haar. Nee, was altijd het antwoord.


J. belde mij vaak op, soms dagelijks na werk. We bespraken hoe onze dag was, ik vond dat leuk en leerde hem daardoor beter kennen. Ik zag al vrij snel dat zijn carrière erg belangrijk is, net als tot vrij laat werken. Ieders zijn eigen ding. We hadden veel lol samen, deelden dezelfde humor. Een keer vroeg hij of ik met hem wilde shoppen, hij had kleding nodig voor zijn trip naar IJsland. We deden net alsof we jaren een relatie hadden, zeiden bizarre dingen en de verkoopster ging er helemaal in mee. Dat soort spontane acties vond ik leuk.


We dansten samen in onze huiskamers, vonden muziek leuk en ik leerde hem wat salsa moves. Hij liet mij kennismaken met Maluma en reggaeton songs, waarvan ik gelukkig de tekst niet verstond. Een avond spraken we bij hem thuis, we zaten op het balkon een wijntje te drinken. Hij kwam achter mij staan, zoende me in mijn nek. En ik voelde zijn stijve tegen mijn been. Die avond rookten we samen een jointje, die had J. nog over. Ik had jaren niet gerookt. We hadden voor het eerst seks. Hoe zal ik het uitleggen. J. zag eruit als Ken, van Barbie en Ken. Getraind, strak, geen haartje op zijn lichaam. Op mijn armen zat meer haar dan op J’s lichaam. Bijna te perfect, ik miste een beetje dat rauwe of het niet zo perfecte. J. was erg schoon, dat vond ik prima, weer een schone waterman. Maar voor een man vrij uniek. Zo moest hij na het eten, meteen afwassen. Dan pas kon hij echt ontspannen. We hadden een leuke tijd samen, goeie seks. J. was zeer bedreven in oral pleasure :).

In het weekend belde J. mij om te zeggen dat zijn ex weer contact met hem zocht. Daarvoor negeerde hij haar, hij was wel dol op haar 2 zoons. Hij klonk anders, was in de war. Maar wilde het met mij delen. Ik denk dat ik het toen al aanvoelde, maar gaf hem de ruimte. Een paar dagen later was ik thuis mijn danslessen aan het voorbereiden, J. belde weer, dit keer echt in de war. Dat hij het allemaal niet wist, en daar eerlijk naar mij toe wilde zijn. Hij overwoog terug te gaan naar zijn ex. Hij zat in de put, ik besloot op mijn fiets te stappen en naar hem toe te gaan, omdat hij het spoor echt even bijster was. Hij huilde, ik troostte hem, we namen vriendschappelijk afscheid. Hij appte later: you deserve the best…


Later kwam ik erachter dat hij was teruggegaan naar zijn ex. Ik zou er ook achter gekomen dat hij weer een paar keer zou weggaan. In 2020 nam J. weer contact met mij op.


 


7F9B9529.jpg

Hi, thanks for stopping by!

Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken! Ik ben Ana, een millennial child, geboren in ´85. In deze blog neem ik je mee in mijn leven, de leuke en spannende momenten, maar ook de minder leuke kanten. Hopelijk kan ik jou inspireren jouw mooiste leven te leiden, volgens jouw interne kompas. 

Let the posts
come to you.

Thanks for submitting!

  • Instagram